Urbo Bygg Tjänster

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med fönster i Skellefteå med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför tipsa er om ett företag som jag kommit att tycka om otroligt mycket, nämligen Urbo Bygg Tjänster. Urbo Bygg Tjänster är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, när jag behövde hjälp av ett företag inom det här med fönster. Det här med att installera fönster är någonting som jag tycker är viktigt, och därför ville jag verkligen anlita ett företag som jag kunde känna mig trygg och säker med. En hel del utav de företag som jag tidigare kontaktat, har tyvärr känts alldeles för oseriösa och oprofessionella, vilket såklart inte känts tryggt för mig. Personalen hos Urbo Bygg Tjänster är otroligt duktiga och kunniga inom det här med kundservice, vilket innebar att jag verkligen kunde slappna av. Personalen hos Urbo Bygg Tjänster är otroligt duktiga när det kommer till kundservice, vilket är det viktigaste för mig. Det här med kundservice är verkligen någonting som fler företag borde börja arbeta med, då det är detta som får en som kund att känna sig trygg och säker i sitt val av företag. Personalen är dessutom otroligt duktiga och kunniga inom det här med fönster, vilket såklart är det viktigaste när det kommer till ett företag som detta.

De har mycket erfarenhet och kunskap inom sitt arbete, och visade mig att de under hela processen arbetade med mina egna behov, önskemål och förutsättningar, vilket även detta gjorde mig väldigt glad. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Skellefteå, Umeå eller Västerbottens län med omnejd att vända er till just Urbo Bygg Tjänster. 

Du gillar kanske också...