SQ Inspiro psykologi

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med att hitta en bra och seriös psykolog i Uppsala med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta. SQ Inspiro psykologi är ett företag som jag för ett tag sedan valde att vända mig till, och som jag verkligen har kommit att tycka om. Jag har under en lång tid haft väldigt mycket psykiska problem, då jag känt mig trött och stressad och lidit av väldigt mycket ångest, vilket har varit väldigt jobbigt. Jag har länge letat efter en bra och professionell psykolog, men många av de företag som jag valt att vända mig till tidigare, har tyvärr känts alldeles för oseriösa och oprofessionella, vilket är otroligt synd. Jag blev därför väldigt glad när jag hittade just SQ Inspiro psykologi, då detta företag verkligen har kunnat ge mig den hjälp som jag behövt. Min psykolog hos SQ Inspiro psykologi är otroligt duktig när det kommer till kundservice, vilket jag anser är viktigt när det kommer till alla företag, oavsett arbetsområde. Hon är trevlig och tillmötesgående, och arbetar alltid efter mina behov, önskemål och förutsättningar. Jag kände direkt att jag kunde känna mig trygg och säker i mitt val av företag, vilket var otroligt skönt.

Jag kunde slappna av och verkligen öppna upp mig om mina problem, vilket jag inte känt att jag har kunnat med tidigare psykologer. Jag känner mig nu efter en tid hos SQ Inspiro psykologi otroligt mycket friskare och hälsosammare mentalt, vilket är så otroligt skönt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Uppsala med omnejd att vända er till just SQ Inspiro psykologi.

Du gillar kanske också...