Det här med akupunktur

Hej igen alla mina underbara läsare! Jag vill önska er varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka så här långt. Jag har sett att det här med akupunktur i Mölndal med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen. Då ni är många som verkar vara intresserade utav detta ämne, kommer jag idag att skriva ett inlägg om just detta. Det är nämligen så att jag äntligen hittat ett bra och seriöst företag inom akupunktur som jag känner mig bekväm med. Hälsokällan heter företaget, och detta är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänder sig till dem. Jag kände direkt att det här var ett pålitligt och seriöst företag som jag verkligen kunde lita på, vilket var otroligt skönt. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till har tyvärr varit väldigt oseriösa och oprofessionella och tyvärr inte kunnat hjälpa mig med mina problem. Jag har länge lidit utav sömnsvårigheter, vilket har varit väldigt jobbigt för mig. Jag har känt mig väldigt trött om dagarna, vilket har påverkar min vardag på ett negativt sätt. Det här med kundservice är en stor del hos Hälsokällan, vilket jag verkligen uppskattar, då detta får mig att känna mig trygg och säker i mitt val av företag. Jag kände mig dessutom väldigt sedd och viktig för företaget, då de visade att de under hela processen arbetade efter mina egna behov, önskemål och förutsättningar för att göra mig så nöjd som möjligt.

Jag har nu efter några behandlingar verkligen känt en stor skillnad på min kropp. Jag är nu otroligt mycket piggare, och sover bättre om nätterna. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Göteborg, Kungälv, Mölndal eller Partille med omnejd att vända er till just Hälsokällan. 

Du gillar kanske också...